UPC Federació

Aquest projecte va nàixer amb la intenció d'oferir una aplicació que facilitara la labor de tresoreria als Centres i Associacions de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco i que unificara els criteris que cadascun aplicava a la seus pròpia comptabilitat.

En la seua primera versió era ja una aplicació que s'apropava bastant al fi amb el que s'havia creat, no obstant açò, amb el pas del temps es va vore la necessitat de que els "comptes" dels membres de la Federació estigueren d'acord amb el Pla General Comptable (PGC), amb el que es va optar per la creació, des de zero, d'un programa que, adaptat a les necessitats i la filosofia dels Centres i Associacions, complira també amb el requisit de que funcionara d'acord amb el PGC. El resultat d'aquest treball és este programa "UPC" que, tot i estar en una fase molt inicial, ja és totalment funcional.

Una vegada implantat l'ús del UPC als Centres i Associacions de la Federació CCJJ Don Bosco de la Comunitat Valenciana, en Assemblea General es va considerar que la millor opció a prendre amb aquesta aplicació fóra alliberar-la baix llicència GPL, i aquesta aplicació és el resultat d'aquesta decisió.

Ara mateix està disponible la versió 2.0 del UPC que podeu descarregar des d'ací.