EL 14 de desembre va tenir lloc la Inauguració de les noves Instal·lacions del CJDBCJ Don Bosco compta amb unes noves instal·lacions en les quals seguir desenvolupant la seua labor educativa.
EL 14 de desembre va tenir lloc la Inauguració de les noves Instal·lacions del CJDB
EL 14 de desembre va tenir lloc la Inauguració de les noves Instal·lacions del CJDB
EL 14 de desembre va tenir lloc la Inauguració de les noves Instal·lacions del CJDB

Des de fa diversos anys, el Centre Juvenil Don Bosco de Villena, busca subvencions i intenta estalviar el màxim, per poder dur a terme certes reformes (que es creien necessàries) en els locals del Centre Juvenil. Malgrat els esforços, no havia estat possible, fins que aproximadament, fa un any, el Director de l'Obra Salesiana Ibi-Villena, ens va donar la gran notícia que la Comunitat *Salesiana recolzaria aquest projecte.

D'aquesta forma, aprofitant les vacances d'estiu, el *CJDB va ser remodelat de “peus a cap”, modificant instal·lació elèctrica, sòl, parets, etc. Perquè ja deia Don Bosco: “Els joves no solament han de ser estimats, sinó que han de notar que se'ls estima”, per això és fonamental cuidar fins al mínim detall perquè així sigui.

L'Acte d'Inauguració es va celebrar aquest DISSABTE 14, comptant amb la presència de Fernando Miranda, Delegat de la Pastoral Juvenil; la Comunitat *Salesiana, representants del Consell de l'Obra *Salesiana, nens i nenes, joves, antics i actuals monitors i FAMÍLIES.

L'Acte va començar en el teatre, introduït per uns magnífics balls, que ens van ajudar a descobrir la nostra “Caixa dels somnis”, seguits de l'actuació de les “Titelles *Entucole”, explicant-nos la història de Don Bosco de la forma més divertida possible, i amb les intervencions de D. Eduardo Arduña i Juan Gabriel Martínez (Director de la Presència Salesiana de Villena i *Salesiano Animador), Raquel Hernández (Presidenta del CJDB), i Fernando Miranda (Delegat de Pastoral Juvenil).

Va continuar l'acte en els locals del Centre Juvenil, amb la benedicció dels mateixos i el tradicional cort de cinta.

Aquest dia no solament va servir per a la inauguració de les noves instal·lacions, sinó per recordar que les persones són l'essència, el motor, la raó i sobretot, el sentit del CJDB.

Gràcies a la Comunitat Salesiana per acompanyar-nos i animar-nos sempre, gràcies a les famílies per confiar en nosaltres, als animadors per seguir embarcant-se cada dia en una nova aventura, als destinataris per ser l'autèntic sentit de tot això i, en general, a TOTS per formar part de la història del CJDB.

 
      twitter