300 joves obren el camí de la Quaresma amb la Marchabosco 2023

10 marzo 2023

Salesians Villena va acollir amb entusiasme la trobada Marchabosco 2022, celebrada durant el cap de setmana del 24 al 26 de febrer i dirigida a joves d’entre 15 i 17 anys de totes les cases salesianes de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia.

Des de l’organització han valorat la trobada com a molt positiva i agraeixen a Salesians Villena la seva implicació. “Els joves segueixen dient sí a continuar compartint moments de trobada, de conèixer-se, de no tenir por de continuar obrint-se i sentint-se acollits. Els comentaris que més s’aprecien i allò que més va calant en els participants és haver conegut gent d’altres cases, obrint-se als altres en els moments de grup fins i tot sense conèixer la resta de persones que formen part del grup, sentint-se còmodes”, explica Firenze Bisio de l’equip inspectorial de Pastoral Juvenil.

Durant el cap de setmana els joves van poder gaudir de diversos tallers de marxa, ball, teatre, jocs de rol i cuina. Sent el de marxes i cuina els més nombrosos… No han faltat els Bons Dies i les Bones Nits  a la trobada que, juntament amb l’Eucaristia de diumenge, van servir per recordar el temps de Quaresma.

L’Eucaristia que es va celebrar diumenge va estar presidida per Pablo Gómez, i concelebrada pel director de la presència salesiana de Villena, Vicente Enrique Picó i Daniel Peña. A més, van acompanyar la trobada els salesians Juan Gabriel Martínez i José Manuel Sampere.

“Els moments de grup consistien a anar prenent consciència, reconeixent els qui eren en aquesta aventura i l’impacte que tenen a les seves vides les persones que els envolten. Així, identificar els aspectes positius que han viscut perquè els ajudi a establir aquests compromisos de cara a futures experiències per seguir aprenent i recolzant-s’hi com a eina de creixement” afegeix.

Com és habitual, el contacte amb la natura ha estat fonamental en aquesta acampada que reuneix joves de diversos llocs però amb un mateix objectiu: trobar un moment de tranquil·litat, reflexió, diversió i amistat tenint en comú Don Bosco.

Aquesta trobada es fa cada any gràcies a la tasca voluntària dels animadors. I s’emmarca dins de les tres trobades d’itinerari de la pastoral juvenil salesiana de la Inspectoria Maria Auxiliadora. La propera trobada tindrà lloc a les dues escoles de Salesians Elx i El Campello els dies 24, 25 i 26 de març 2023.

Aquesta trobada s’emmarca dins de les tres trobades d’itinerari de la pastoral juvenil salesiana de la Inspectoria Maria Auxiliadora. La propera trobada tindrà lloc a les dues escoles de Salesians Elx i a El Campello els dies 24, 25 i 26 de març 2023.

También te puede interesar…