L’últim cap de setmana de febrer, els monitors i monitores dels sectors NVA i Blaus i Blancs d’AJDB van estar de convivència per a continuar treballant en els seus projectes amb la millor energia possible.

D’altra banda, el sector Juvenil continua treballant en el seu musical perquè prompte puga estar preparat per a mostrar a tots els assistents el gran treball, esforç i implicació que s’ha aconseguit en el projecte d’expressió artística.

#somFede #VineIVorás

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies