Els dies 24 i 25 de febrer es va presentar al Centre Juvenil de Villena el resultat del seu taller d’expressió artística: Camp Rock, The Final Jam

Els xiquets i xiquetes de sisé de primaria i primer d’ESO participen d’aquest taller des d’inici de curs i, durant tot eixe temps, han estat preparant una mostra artística única per a disfrutar amb els seus familiars, amics, amigues i la resta de públic present en el teatre de Salesians Villena. Es tractava de destinataris i destinatàries del sector denominat Preju 2 en el que, a través de les possibilitats de l’expressió artística, s’aposta per l’educació en valors dins del temps lliure. La música, el ball i el teatre sempre com a ferramentes per al treball de l’animació juvenil dins de la proposta educativa salesiana.

#somFede #VineIVoràs

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies