Després de la reunió d’avaluació del campament del centre juvenil Tucumán 7, ja només queda recordar els deu dies d’autèntiques aventures que tots i totes els participants del campament van viure a El Teularet.

A pesar que no hi haguera marxa, 10 dies caminant 8 quilòmetres entre les habitacions i el menjador del campament ha sigut més que suficient per a enfortir les nostres cames… El Teularet és un alberg gegant!

Es troba situat a Enguera i compta amb enormes espais molt distanciats entre si on jugar amb una calor sufocant i intenses pluges a les nits; d’ací això de que fóra una autèntica aventura. Vos imagineu els monitors i monitores traslladant la tècnica des d’una punta a una altra evitant que s’espatlaren els aparells per la pluja?

Els tres sectors de Tucumán 7 van conviure i viatjar per diferents temps i espais. Els més menuts van passar per la prehistòria i van arribar fins al futur, mentres que els mitjans es van dirigir a l’Olimp a fer companyia als déus grecs i els majors van agafar la màquina del temps per a viatjar fins a Hogwarts on van conéixer (de manera fictícia) als protagonistes de Harry Potter.

Deu dies plens d’emocions i sentiments amb un himne propi que ha sigut el nucli de la família, la part més important, la que unia uns sectors amb altres, uns xavals i xavales amb altres i altres, on els monitors i monitores tractàvem de relacionar-nos més entre nosaltres, a pesar que el temps ha volat este estiu.

El sentiment de família s’ha viscut més que mai. Els monitors i monitores disfrutem al veure com els majors cuidaven dels més xicotets i com els mitjans es relacionaven amb els més majors; en definitiva, una experiència magnífica i esperem que d’ací d’ara en avant, els campaments es facen conjunts, és així com realment es respira el nostre característic ambient familiar… és així com es viu en família.

Podríem dir que ha sigut una experiència única i irrepetible, però pretenem reviure un campament com este el proper any… d’ací el nostre títol “Una experiència per a repetir”, perquè desitgem que es torne a viure esta unió que ha perdurat durant els deu dies.

 

– Centre Juvenil Tucumán 7

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies