125 anys en València San Antoni Abad

10 enero 2024

En un emotiu acte d’inauguració, el Centre Juvenil Amics de València es va convertir en un dels protagonistes de la celebració pels 125 anys de la presència salesiana en l’obra de sant Antoni Abat de València. Xiquets i joves de amics, imbuïts en el carisma salesià, van ser partícips d’un homenatge dedicat a reconéixer la labor transcendental de la Casa Salesiana de sant Antoni Abat i de tots aquells que van contribuir a la transformació d’un barri marcat per la humilitat i la necessitat.
L’esdeveniment, que va tindre lloc el passat 1 de desembre, es va erigir com un tribut a la incansable labor de la Casa Salesiana en el barri de Sagunt. Des de la primera carta enviada pel Marqués de Montortal en 1881, fins a l’obertura de la casa salesiana en 1898, es va destacar el difícil procés d’integració i l’impacte positiu que els Salesians han tingut en la societat.
Durant l’esdeveniment, es va projectar un emotiu recorregut audiovisual titulat «Història Viva”, amb inevitable protagonisme juvenil, perquè el muntatge i l’edició de so va ser a càrrec d’Iván Font, animador, i de Lucía Beltrán, exanimadora de Amics. Un recorregut audiovisual que va capturar moments significatius des de 1898 fins al present, destacant l’evolució tant a nivell mundial com local. L’homenatge no sols es va centrar en el passat, sinó que també va mirar cap al futur amb la presentació de la cançó del 125é aniversari, que va ser ballada amb entusiasme per xiquets i joves, també de Amics.

También te puede interesar…