Durant el mes de febrer, Porta Oberta va presentar el musical infantil de La Sirenita de mans dels destinataris i destinatàries del sector més jove del centre.

Amb la col·laboració dels jóvens i les jóvens dels tallers de sector mitjana i tècnica, estos xicotets i xicotetes grans artistes van deixar a tot el món amb la boca oberta. Cinc representacions en el teatre de Salesians Borriana que van marcar el final d’un projecte amb mesos de preparació. No obstant això, seguiran les activitats a tota vela en el centre juvenil amb nous tallers i dinàmiques.

#somFede #VineIVorás

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies