El Centre Juvenil Salesià Porta Oberta va commemorar diumenge passat el seu trenté aniversari amb una gran activitat per als i les jóvens i una jornada festiva de retrobament i convivència per a antics animadors/es, salesians, voluntaris/es i l’equip actual d’animadors/as de l’associació juvenil.

 

 

La celebració va començar el dissabte per als destinataris/as del centre juvenil, on xiquets, xiquetes i jóvens es van enfrontar, dividits en el poble Verd i el Roig, per a guanyar el Grand Prix de Porta Oberta. Tots van passar una vesprada magnífica jugant per tot el pati amb unflables, karts i una gran quantitat d’activitats que van culminar amb una berenada i una oració.

 

D’altra banda, els actes del diumenge, organitzats pels presidents/es d’estos 30 anys, van començar amb una acollida i esmorzar al col·legi, que va servir per a rememorar molts moments d’estes tres dècades de vida, a través d’un panell cronològic i de les pantalles en què van anar apareixent fotografies de la història més antiga i recent de Porta Oberta.

Un photocall per a l’ocasió, amb mocadors gegants de Dinamita Verde, el número 30, frases per a la història i el logo de l’associació; va ser punt de trobada per a immortaliltzar este dia i molts van voler també emportar-se de record la camiseta amb el disseny del 30 aniversari.

La celebració va continuar amb una Missa en la Parròquia de María Auxiliadora, oficiada per l’actual salesià animador, Alberto Payá, abrigat per tota la comunitat salesiana de Borriana. Al finalitzar, després d’una foto de família, els assistents es van dirigir a la Llar Fallera, on van compartir un dinar de germanor.

Quan va finalitzar el dinar, va començar una divertida gala, en la que es va projectar un vídeo commemoratiu i en la que van intervindre els presidents d’estos anys, així com els Salesians Fernando Navarro i Vicente Picó, que van recordar els seus anys en Porta Oberta. Animadors de totes les èpoques van pujar a l’escenari per a reviure moments compartits, musicals de la història de Porta Oberta, playbacks, balls, cançons de campament, poesies, anècdotes, imitacions i moments d’humor.

 

Una tortada final del 30 aniversari i les paraules de l’actual president, Diego Forcano; del salesià animador, Alberto Payá i del director de la casa salesiana de Borriana, Vicente Picó; van posar el punt final a una jornada inoblidable per a tots els assistents, amb la vista posada en el 40 aniversari en 2028.

 

Centre Juvenil Porta Oberta

 

#somFede #VineYVoràs

 

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies