L’11 de febrer, el Centre Juvenil Amics va ser l’encarregat de realitzar l’acollida en la seua seu de l’Assemblea de la Federació Don Bosco.

Participants de tots els centres juvenils federats van acudir fins a València per a compartir experiències, conéixer els avanços de la Federació i continuar treballant en els diferents àmbits d’actuació de les entitats juvenils. Així, va haver-hi temps per a presentar el Balanç Econòmic de l’any anterior, els nous pressupostos, els diferents plans de treballs per àrees i l’Estratègia 2020. Amb tot això, entre altres qüestions debatudes, es marcava el rumb per als pròxims mesos de la Federació Don Bosco.

A més, abans del menjar conjunta, tots els assistents a l’Assemblea van poder conéixer millor el funcionament del Centre Amics gràcies al temps de diàleg amb la Junta de l’entitat.

#somFede #VineIVorás

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies