El 27 d’octubre, en el Centre Juvenil Garelli vam poder disfrutar del primer dia d’activitats. Després de mesos d’espera, organització i treball de part de tots els nostres monitors i monitores, aconseguim amb èxit donar la benvinguda al que esperem siga un any ple d’emocions, grans experiències i canvis.

Enguany comencem amb molts destinataris i destinatàries que ja acudien al centre altres anys però també amb moltes noves incorporacions que ja han començat a formar part d’esta gran família garelliana. A més, enguany comptem amb un nou equip de pares i mares a qui agraïm la seua gran ajuda i confiança en el centre. Ja sabem que tota ajuda és benvinguda.

El primer dia del centre va ser un dia molt entretingut ple d’aventures, misteri i rialles. Com a part de les nostres activitats de benvinguda, els nostres xiquets i xiquetes del sector d’oratori van ser Sherlock Holmes per un dia, tenint tot tipus de reptes mentals. Això els va portar a descobrir qui era l’assassí del nostre Cluedo, però això no va ser tot…

Els participants de sector jove van tindre una desfilada de disfresses on hi havia pallassos, infermeres zombis, esquelets, gomoses. El millor d’esta activitat va ser veure la participació i creativitat de cada un dels i les jóvens que van concursar en este repte en què un grup selecte de jutges i jutgesses triaven les dos millors disfresses. El premi: una entrada a Urban Planet.

A més, enguany el Centre Juvenil Garelli estrena nou projecte: un nou musical que porta com a nom “WILDCATS: UN EQUIPO, UNA VOZ”. Participants de totes les edats, famílies i equip animador estan impacients per començar a treballar i dur-ho a terme, donant el millor de cada un de nosaltres.

Durant el primer dia, en el moment del musical, els destinataris i destinatàries es van endinsar un poc en la dinàmica d’este projecte veient la pel·lícula en què esta basat el musical i, després de la pel·lícula, comunicarem els que realitzarien cada personatge.

Finalment dir, BENVINGUTS i BENVINGUDES a una altra etapa del nostre volgut centre juvenil, als nostres nous i antics destinataris i destinatàries, als papis i mamis i a totes eixes persones que ens ajuden i animen dia a dia, esperem que ho disfruteu i podeu veure’ns cada dissabte creixent i compartint cada somriure i moment del dia. Una vegada més, sempre avant.

 

– Centre Juvenil Salesià Garelli

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies