La formació contínua és part indispensable del creixement de les persones voluntàries dels nostres centres juvenils.

Per això, el centre juvenil Entre Amics va comptar, a mitjan febrer, d’una acampada especial per a monitors i monitores en què avaluar el curs recorregut, disfrutar d’algunes sessions formatives i prendre impuls per a seguir la marxa durant la resta de l’any. La intenció d’això és, sempre, continuar millorant en la seua labor com a animadors i animadores.

#somFede #VineIVorás

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies