La pista de birles de Sant Vicent del Raspeig compta amb un fum de possibilitats que els destinataris i destinatàries del sector JdonB van disfrutar a meitat febrer.

Des de jugar partides grupals a les birles fins a recordar moments de la infància en la zona de recreatius van ser algunes de les coses que van poder fer els i les jóvens més majors del Centre Juvenil Pinardi. Un cap de setmana d’allò més mogudet i diferent en el que van canviar la seua ciutat, Alcoi, per Sant Vicent durant una vesprada.

#somFede #VineIVorás

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies