La pista de birles de Sant Vicent del Raspeig compta amb un fum de possibilitats que els destinataris i destinatàries del sector JdonB van disfrutar a meitat febrer.

Des de jugar partides grupals a les birles fins a recordar moments de la infància en la zona de recreatius van ser algunes de les coses que van poder fer els i les jóvens més majors del Centre Juvenil Pinardi. Un cap de setmana d’allò més mogudet i diferent en el que van canviar la seua ciutat, Alcoi, per Sant Vicent durant una vesprada.

#somFede #VineIVorás

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies