El Centre Juvenil Salesià Pinardi finalitza aquesta setmana el seu campament urbà, ESPLAI. La temàtica escollida per a aquest any ha sigut superherois. Des del passat dia 2 fins al proper 21 de juliol, els i les destinataris/es de Pinardi, han pogut gaudir dia rere dia d’activitats, moments de grup, danses i encara els falta la esperada Gala dels Playbacks.

Cada setmana xiquets, xiquetes i joves es reuneixen a las 17h al Centre Juvenil per a passar una vesprada d’allò més gran. Comencem amb l’animació, on cadascuna de les persones educadores es transformen en superherois i dolents per tal d’ambientar la vesprada. D’aquesta manera presenten un valor al voltant del què parlaran cada dia. A més de les activitats i moments formatius, un dia a la setmana realitzem una eucaristia participativa, on cadascuna de les colles realitzen una part de la celebració: peticions, acció de gràcies, cants i fins i tot la representació de l’evangeli! Cada dimecres, ha estat una excursió, tant per a Primària com per a Secundaria; en aquest edició de l’Esplai, han visitat la piscina municipal d’Alcoi (Primària) i d’Agres (Secundaria), la platja de El Campello, Aquópolis (Primària) i Terra Mítica (Secundaria)on han gaudit, jugat, compartit i refrescar-se, sobretot amb aquesta calor d’estiu.

    

Encara que queden pocs dies per davant, encara tenim molts valors que tractar i molts jocs per a jugar. Per a finalitzar i acomiadar aquest campament urbà com es mereix, celebrarem la benvolguda Gala de Playbacks, on cadascuna de les colles ens delectarà amb una cançó i un ball, en front de les famílies i del nostre jurat. Qui s’endurà el diploma al millor ball? Encara no ho sabem, però el que sí que samb és, que en este Esplai: tú eres el superheroi aquí.

 

– Centre Juvenil Salesià Pinardi

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies