Compartint el que tenim

2 julio 2018

Estes setmanes han sigut dates de compartir.

La Federació Don Bosco ha visitat als i les representants de les diferents institucions públiques que es troben dins de l’àmbit autonòmic de la Comunitat Valenciana i estan relacionades amb la nostra activitat: les Delegacions de Joventut de les Diputacions d’Alacant, València i Castelló, la Regidoria de Joventut de València, la DG de l’IVAJ i la DG d’Infància i Adolescència. A més, vam tindre l’oportunitat de reunir-nos amb la Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra Jarque.

En estes reunions s’ha pogut transmetre als càrrecs polítics referents en matèria de joventut, local, provincial i autonòmica, tota l’acció educatiu-pastoral que s’està realitzant als centres juvenils de la Comunitat Valenciana, així com la importància de la seua acció inclusiva per als i les jóvens de la Comunitat.

D’altra banda, dins dels temes comentats amb estos i estes representants, s’ha presentat el programa de celebració del XXX aniversari de l’entitat, que tindrà lloc el 30 de setembre al Teatre Martín i Soler sota el nom «Espai de Somnis». Un acte en què es mostrarà a la ciutadania la importància de l’educació en el temps lliure per a la nostra societat.

Tota esta afaenada agenda de reunions ha sigut possible gràcies al compromís de les persones que conformen el Consell de la Federació i els servicis tècnics, gent que entrega de forma altruista la seua vida al voluntariat salesià i que han transmés, una vegada més, que el missatge de Don Bosco està molt viu.

 

Federació Don Bosco CV

También te puede interesar…