Estes setmanes han sigut dates de compartir.

La Federació Don Bosco ha visitat als i les representants de les diferents institucions públiques que es troben dins de l’àmbit autonòmic de la Comunitat Valenciana i estan relacionades amb la nostra activitat: les Delegacions de Joventut de les Diputacions d’Alacant, València i Castelló, la Regidoria de Joventut de València, la DG de l’IVAJ i la DG d’Infància i Adolescència. A més, vam tindre l’oportunitat de reunir-nos amb la Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mònica Oltra Jarque.

En estes reunions s’ha pogut transmetre als càrrecs polítics referents en matèria de joventut, local, provincial i autonòmica, tota l’acció educatiu-pastoral que s’està realitzant als centres juvenils de la Comunitat Valenciana, així com la importància de la seua acció inclusiva per als i les jóvens de la Comunitat.

D’altra banda, dins dels temes comentats amb estos i estes representants, s’ha presentat el programa de celebració del XXX aniversari de l’entitat, que tindrà lloc el 30 de setembre al Teatre Martín i Soler sota el nom «Espai de Somnis». Un acte en què es mostrarà a la ciutadania la importància de l’educació en el temps lliure per a la nostra societat.

Tota esta afaenada agenda de reunions ha sigut possible gràcies al compromís de les persones que conformen el Consell de la Federació i els servicis tècnics, gent que entrega de forma altruista la seua vida al voluntariat salesià i que han transmés, una vegada més, que el missatge de Don Bosco està molt viu.

 

Federació Don Bosco CV

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies