Els centres juvenils salesians de la Comunitat Valenciana tenen per davant un estiu molt afaenat, però, no obstant això, els animadors i animadores d’estos centres ho viuen amb il·lusió.

Campaments amb activitats a l’aire lliure, marxes, dinàmiques de grup, celebracions i molt de temps en família. En família salesiana. Xiquets, xiquetes i jóvens d’entre 8 i 17 anys podran disfrutar en diferents punts d’Espanya dels campaments que els nostres centres juvenils han preparat amb moltes ganes sabent de la importància de l’educació en valors dins del temps lliure.

Per això, els animadors i animadores dels centres porten mesos preparant activitats de divers tipus així com moments reflexius en grup per a impregnar cada espai del campament de la presència de Don Bosco i acompanyar els jóvens com ell ens va ensenyar.

Durant estos dies, el centre juvenil Pinardi (a la imatge) ja es troba immers al seu campament que s’allargarà fins al 21 de juliol en Salesians Joan XIII (Alcoi). Davall el lema “Tú eres el héroe aquí” se celebra este campament amb temàtica de superherois.

Per la seua banda, el següent a prendre camí cap a les activitats d’estiu serà Entre Amics que disfrutarà d’una temàtica sorpresa en Pla (Osca). Este centre juvenil de València eixirà el dia 15 de juliol, però un dia després AJDB, Amics, Garelli i CJDB també posaran rumb als seus destins.

AJDB repetirà lloc de campament en Contador, així com Amics que tornarà a Alto del León i CJDB a Villanúa. Els xiquets, xiquetes i jóvens que acudisquen a Contador amb AJDB descobriran un campament molt interessant davall el lema “Todo lo que puedas imaginar es real”.

Amics s’ha inspirat en l’univers Disney per a crear un campament molt especial, mentres que els i les participants del campament de CJDB hauran de descobrir la temàtica a la seua arribada a Villanúa.

Garelli, per la seua banda, disfrutarà del campament de Casablanca a Xàtiva i han triat la temàtica “Stranger Thinks” per a sorprendre els seus destinataris i destinatàries.

Tan sols dos dies després, el dia 18 de juliol, eixirà Gentjove cap a Benigánim on viurà una nova experiència de campament conjunt amb el centre juvenil Àncora (Cartagena). El lema serà “Youcamp: Conecta con la vida!”.

Abans de que acabe el mes, Tucumán 7 es dirigirà cap a Navalón, concretament en El Teularet. Canvien enguany de lloc de campament i aprofiten així per a unir en un mateix espai als seus tres sectors davall una temàtica que descobriran a l’arribar.

Porta Oberta serà l’últim centre a eixir de campament l’1 d’agost i, com CJDB Villena, disfrutarà del paratge de Villanúa. La temàtica seran els musicals i el lema “Un show de campamento” els acompanyarà fins al 12 d’agost quan tornaran a Borriana.

Un estiu molt salesià que permetrà a centenars de xavals i xavales de la Comunitat Valenciana poder compartir un temps de noves experiències enriquidores i continuar el treball educatiu que des dels centres es realitza durant tot el període escolar.

 

– Federació Don Bosco CV

 

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies