La bellesa està a l’interior…

Així definien este musical els destinataris i destinatàries del Sector Teatre-Musical de l’Associació Juvenil Gentjove.

Un total de 48 xiquets i xiquetes van disfrutar d’una de les seues majors aficions, el teatre. Gràcies a esta passió, van aconseguir captivar a l’espectador amb un dels musicals més bonics, Bella i Bèstia.

Però açò no és només cosa de quatre representacions, açò és el resultat de tot un any assajant, convivint, aprenent, disfrutant…

D’enguany es pot dir que estos xavals han aprés a fixar-se en l’interior de les persones, que les aparences enganyen, que no han de jutjar a primera vista, però, sobretot, van aprendre a ser una gran família. La família que ells han sabut unir. Perquè cada un d’ells ha sigut essencial enguany. Per això, han aconseguit brillar com les estreles que són.

Tot este aprenentatge ho han aconseguit junt amb un grup de monitors i monitores que donen el seu temps a exercir un voluntariat sempre en clau salesiana.

L’any ja ha conclòs en Gentjove, després del campament d’estiu, però el pròxim curs tornaran amb més. Vos esperen amb una nova obra musical per a disfrutar d’estes estreles que ho deixen tot en l’escenari i, sobretot, ho fan amb el cor.

 

– Associació Juvenil Gentjove

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies