Escampant granets d’esperança

21 marzo 2022

un momento de la convivencia, conociendo a otras asociaciones.

 

L’Acció Social és un eix transversal del centre juvenil, tenint una comissió de treball específica formada per un grup de persones voluntàries. Aquesta comissió dedica el seu temps a incidir, precisament, en aquests aspectes socials, amb la finalitat de crear projectes amb els quals Gentjove puga fer-se present en la societat i, per tant, ser promotor del nostre lema “Ens mou l’esperança”. D’aquesta manera, Gentjove vol ser sembrador d’esperança a Elx i per a això és necessari donar a conéixer les eines amb les quals comptem per a poder escampar granets d’esperança.

Al llarg d’aquestes últimes setmanes s’han dut a terme activitats molt interessants amb les quals visibilitzar i fomentar aquesta necessària labor. El mes de febrer s’ha focalitzat en la importància del voluntariat com a motor social.

conociendo la acción socialAixí doncs, part les persones destinatàries del centre juvenil van gaudir d’una activitat una miqueta diferent, amb visites molt especials. Amb ella, van tindre l’oportunitat de conéixer en què consisteix ser voluntari/a i descobrir l’experiència de la mà de figures molt pròximes, a través dels testimoniatges de persones voluntàries vinculades a l’entorn.

D’altra banda, l’equip d’animadors/es va poder gaudir d’una convivència formativa, la qual van destinar a conéixer de primera mà diferents realitats molt pròximes. Van tindre com a convidades a diferents associacions de la zona amb la finalitat de conéixer la seua labor i servir com a recurs per a elaborar futurs projectes de manera col·laborativa, generant consciència de la importància de ser teixit associatiu i coneixent altres realitats per a desenvolupar l’acció voluntària.

En definitiva, un mes molt interessant amb el qual descobrir i aprendre la importància dels valors vinculats a l’Acció Social en general, i al voluntariat en particular, obrint les portes de Gentjove per a formar part d’ella.

 

También te puede interesar…