El pròxim 30 de setembre en el teatre Martín i Soler de València tens una cita per tal de descobrir un verdader espai de somnis.

Enguany, la Federació Don Bosco de la Comunitat Valenciana complix 30 anys des de la seua fundació en 1988 i volem fer alguna cosa especial per a celebrar-ho. Per este motiu, al voltant de 450 persones es congregaran a València per a disfrutar del “Espai de Somnis”.

Un esdeveniment que posa en valor l’educació en el temps lliure a través d’una ponència d’alt interés a càrrec de Toni Puig, un dels pares de l’animació sociocultural. A més, la jornada continuarà amb una taula redona, balls, cor i altres mostres de tot el que l’animació en el temps lliure pot oferir per a continuar apostant per la participació juvenil i l’oci sa.

D’aquesta manera, amb el nostre característic estil salesià, mostrarem el valor que té per a la Federació el temps lliure educatiu, tant a les personalitats públiques com als companys i companyes d’altres entitats en pro de la infància, la joventut i voluntariat que acudisquen a este espai. La visibilización de la gran labor que realitzen els nostres centres i associacions juvenils continua sent hui dia, necessària i enriquidora per a estos i per a la resta d’àmbits de la societat actual i l’Administració Pública.

Per tot això, vos invitem a viure este gran dia amb nosaltres i nosaltres. Descobriràs un lloc on continuar construint els sons que un dia Sant Joan Bosco somniar per a la joventut.

No ho oblides! 30 de setembre a València

Si pertanys a qualsevol centre o associació juvenil salesiana, pregunta als responsables com apuntar-te a esta especial jornada.

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies