Més de 600 jóvens de la Federació Don Bosco Bosco de la Comunitat Valenciana i de la Federació Juvenil Don Bosco de la Regió de Múrcia es rencuentra a Cartagena.

El dissabte 23 de novembre es van congregar en Salesians Cartagena, més de 600 jóvens arribats des dels centres juvenils de la Comunitat València i Regió de Múrcia, així com el centre juvenil Fiesta del Árbol d’Albacete i Trobada d’Amics de Saragossa (Federación Maín de Aragón) . El motiu no era un altre que celebrar el dia XIII Dia de les Federacions. El centre amfitrió, CJ Àncora de l’Obra Salesiana de Cartagena, va ser l’encarregat de mostrar-nos totes les meravelles de la ciutat, així com de la logística d’espais i materials, i recepció en el Port de Cartagena. Enguany, el dia s’ambientava en un Festival de música, amb l’aportació musical d’un DJ, a l’inici del dia en esta mateixa àrea de la ciutat.

Durant el matí, els assistents a la trobada van poder conéixer els principals carrers i edificis turístics de la ciutat, a través d’una gymkana per la zona centre de Cartagena. A continuació ens dirigim cap al col·legi de Salesians Cartagena, per a continuar amb la dinàmica preparada. Ja en el col·legi, seguim disfrutat d’animacions, balls, Celebració de la Paraula, i el gran joc de la vesprada. El dia va finalitzar amb focs artificials i amb els premis sortejats a través de les xarxes socials de la Federació Don Bosco de la Comunitat Valenciana.

Institucions públiques i salesianes unides en este dia de les Federacions

En esta jornada, les Federacions Don Bosco de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia es van veure abrigades per la presència de diverses autoritats. Pilar Blasco, Presidenta del Consell Valencià de la Joventut i Raúl Puche com a director general de Joventut de la Regió de Múrcia, van mostrar el seu suport a les diverses activitats i projectes que es realitzen en pro de la joventut i la infància així com a la formació per al voluntariat desenrotllada pels nostres centres i associacions juvenils. El salesià José Joaquín Coma, va poder donar-nos una càlida benvinguda en el Port de Cartagena com a Director de la presència salesiana en la ciutat.

Bosco Global (ONGD de la Inspectoría María Auxiliadora) també va tindre un paper especial durant el dia on va poder comentar-nos quins seran les novetats de l’Organització en este pròxim 2020. FISAT també va estar present, disfrutant com a destinataris de la trobada i organitzant el servici de cafeteria de després del menjar. Sens dubte, una festa del voluntariat amb moments lúdics, formatius i d’oració que no hauria sigut possible sense la implicació de totes les entitats presents i, especialment, de l’equip voluntari del centre amfitrió.

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies