La Federació Don Bosco de Centres Juvenils de València avalua i projecta el proper curs

10 mayo 2022

El passat 8 de maig es va reunir el Consell de la Federació a Salesians Villena, acollits pel Centre Juvenil Don Bosco (CJDB). Aquesta vegada la convocatòria es va ampliar també als salesians animadors de cada Centre Juvenil, ja que sol ser la darrera reunió del Consell abans de les activitats d’estiu.

La reunió va tenir aspectes d’índole diferent, un dels punts que més va cridar l’atenció va ser conèixer de prop la Fundació Ángel Tomás – FISAT, de la mà de Sergio Cebral i com poder coordinar les diferents iniciatives locals. De la mateixa manera, es van tractar punts propis de la gestió, ajuts als centres juvenils, memòria d’activitats 2021, voluntariat i fins i tot una revisió del calendari d’inici del proper curs.

Els protagonistes de la trobada van ser un grup de joves i animadors dels centres juvenils que, paral·lelament, van treballar en l’avaluació del XXI Dia de la Federació i van recollir propostes per poder programar la propera edició. Posteriorment, es van incorporar a la reunió del Consell per presentar totes les idees perquè la comissió que organitza la trobada les pugui tenir en compte.

Per concloure, va tenir lloc una trobada amb la Junta Permanent del CJDB per conèixer de primera mà com s’organitza el centre juvenil i també l’oportunitat de presentar al Consell de la Federació; també es van poder recollir necessitats i suggeriments del CJDB.

Finalment, es va fer una Eucaristia i dinar de fraternitat, que forma part d’aquests espais de trobada per poder compartir experiències, conèixer-se i sentir-se part d’aquesta gran família que forma la Federació.

También te puede interesar…