Dates a tenir en compte per viure amb intensitat l’#EstiuSalesià

23 junio 2022

Des de la Delegació de Pastoral juvenil de la Inspectoría María Auxiliadora es presenta cada any una àmplia oferta de campaments per als destinataris de l’Itinerari d’Educació en la Fe, una experiència que compta amb més d’un miler de participants que viuen durant l’estiu el millor moment de l´any. Cada etapa, des dels darrers cursos de primària fins als joves universitaris, han participat en aquesta experiència que serveix per posar la cirereta a l’esforç realitzat durant nou llargs mesos de feina.

Com recull el Libro Guía del Animador, «els campaments d’estiu, organitzats a nivell local o inspectorial, són per viure una experiència de convivència, reflexió i celebració, que serveixi de síntesi del procés de fe seguit durant el curs i de pòrtic del següent.»

“I tu on vas aquest any? En quina data et toca?”. Aquestes són dues de les preguntes més escoltades als patis salesians. A la prèvia de l’estiu, com un dels moments més esperats, és el dia exacte en què es publiquen les diferents dates i seus per a totes les etapes.

D’altra banda, dins aquest ampli ventall destaca l’oferta formativa capitanejada per les diferents Federacions de Centres Juvenils i Escoles de Temps de Lleure Salesianes amb què s’ofereix un calendari complet que permeten acompanyar educativa, formativa i pastoralment aquesta època de l’any. Entre els cursos d’estiu, que es desenvoluparan de forma presencial a diferents seus, hi haurà els tradicionals cursos d’animadors de l’Itinerari d’Educació en la Fe, monitors i directors de Temps Lliure i coordinadors de pastoral de Centres Juvenils.

También te puede interesar…