La Federació Don Bosco de la Comunitat Valenciana comença el curs obrint camins de fraternitat entre els seus centres juvenils

16 septiembre 2022

Representants de les 12 entitats es van donar cita a Godelleta el 10 de setembre per programar un curs ple de novetats i reptes amb el nou lema pastoral molt present.

Durant aquesta jornada es va celebrar la seva segona assemblea presencial després de les darreres convocatòries desenvolupades en format en línia a causa de la pandèmia. En aquesta trobada van participar-hi mig centenar de joves que pertanyen a les associacions que formen part de la federació i que es troben repartides per tota la Comunitat Valenciana i dels centres juvenils de la Regió de Múrcia, a banda de destacar l’entrada com a soci del Centre Juvenil Salesià Valdocco de Salesians Ibi.

L’assemblea va servir per presentar el pressupost, anunciar diversos relleus al Consell de la Federació, a la junta permanent, presidents de centres juvenils i salesians, a més de dur a terme una formació de voluntariat sobre temes de Secretaria, Tresoreria i el Pla formatiu de voluntariat.

En acabar l’assemblea es va fer un moment lúdic formatiu que va consistir en un escape room amb la finalitat d’enfortir l’equip. Un altre moment destacat de la trobada va ser l’eucaristia, a més de la presència notable de diversos salesians que es van fer presents; entre ells Pablo Gómez, Jordi Tarrazó, Dani Peña, Rubén Ponce, Antonio Zaragoza i el salesià cooperador, Juan Granell.

También te puede interesar…