Ara que ens trobem, aproximadament, a mitat del curs escolar, el Centre Juvenil Amics va decidir carregar les piles amb un cap de setmana formatiu.

Davall el lema «#FormandOT», els monitors i monitores del centre van disfrutar de dos intensos dies en què van disfrutar junts, van compartir recursos i van carregar les seues motxilles de noves idees. El lloc triat va ser Xàtiva atés que es tractava d’un lloc perfecte per a desconnectar del dia a dia i prendre forces i formació especialitzada amb les que seguir les activitats setmanals amb més ànim que mai.

La formació és essencial en l’educació en valors dins del temps lliure.

#somFede #VineIVorás

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies