25 anys del Centre Juvenil Amics: contagiant alegria i ensenyant a ser persona a milers de nens i joves

5 diciembre 2022

El passat dissabte 19 de novembre va tenir lloc la celebració del 25è aniversari de la unificació del centre juvenil Amics de València amb el Juniors Jabalí Negro. Va reunir centenars de persones relacionades amb el centre juvenil, des d’animadors, antics animadors, salesians que van animar el centre juvenil i per descomptat els nens i joves associats amb les seves famílies. A l’acte també hi va ser present l’inspector, Ángel Asurmendi, qui va començar la seva visita inspectorial a la presència salesiana Sant Antoni Abad de València amb l´eucaristia d´agraïment per la trajectòria del centre juvenil.

A les 11 va començar un acte institucional en què van estar presents els salesians que han animat el centre juvenil en aquestes dècades. Es va presentar un documental protagonitzat, creat i editat pels mateixos joves i associats del centre juvenil que reflectia la vida i l’essència del centre juvenil al llarg d’aquests 25 anys.

Una exposició fotogràfica i d’objectes també va fer rememorar els seus millors anys d’associats i animadors dedicant tant de temps lliure i voluntàriament pels infants i joves del barri.

Després del dinar compartit i amb els patis salesians plens d’infants i joves al costat de les seves famílies, va tenir lloc l’hissada amb què es va donar el tret de sortida a l’activitat de la tarda. El colofó d’or el va posar una eucaristia d’acció de gràcies presidida per l’inspector Ángel Asurmendi i concelebrada pel director de la presència salesiana, Santiago Muñoz, junt a Segundo García i Fernando Navarro, entre molts altres salesians que van participar i que amb afecte recorden el seu pas pel centre juvenil.

Entre els participants cal destacar la participació de la presidenta del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana i la presidenta de la Federació Don Bosco de Centres Juvenils, com a representants de les entitats que treballen pels joves. D’altra banda l’exanimadora Sandra Olmedo va ser l’encarregada de fer les postres i dolços compartits aquell dia.

 

También te puede interesar…