Estes últimes setmanes han sigut frenètiques al Centre Juvenil Amics. El teatre salesià no ha abaixat el teló i així ho demostren en estes línies:

«Comencem tot just tornar del nostre campa de Pasqua, amb una història que ens ensenyaria que la bellesa està a l’interior. Teatro Jabalí, els nostres xicotets, va estrenar «Bella y Bestia, la belleza está en el interior» el 13 d’abril després de molts mesos de dur treball i esforç. 92 xavals/es i 8 monitors/es van aconseguir que fóra un cap de setmana inoblidable, ple de somriures i alguna llagrimeta. Il·lusió, nervis, esperança, rialles… Era un projecte ambiciós, ja que mai un taller de teatre havia sigut tan nombrós en el nostre centre juvenil. Va ser difícil, tal com han manifestat alguns dels monitors del taller, però verdaderament va merèixer la pena. Es va aconseguir unir a dos generacions de 13 i 14 anys al mateix temps que aprenien valors tan importants com la bondat, el respecte, l’amor i la tolerància.

De la preciosa París del segle XIX viatgem a la Madrid dels anys 80 per a disfrutar d’un musical inoblidable. El nostre teatre tornava a pujar el seu teló la primera setmana de maig per a presentar «Hoy No Me Puedo Levantar (HNMPL)». Reivindicativa, alegre, juvenil i repleta de valors i lliçons que donar als altres, la història de Mario i Colate va arribar al cor de les més de 1.000 persones que van disfrutar d’ella. Una història d’amistat i de superació en què es van mostrar problemes reals que patien molts jóvens de l’època però que tristament continuen en l’actualitat.

Un total de 65 joves van pujar a l’escenari per a representar esta història amb la música de Mecano, acompanyats per 6 monitors/es que mai oblidaran esta experiència junt amb ells. L’obra va ser un èxit, però ho va ser molt més la relació que es va crear entre tots ells i l’ambient de família que es respirava entre bambolines. Amistats que es van crear durant 8 mesos de dur treball i esforç de tots i cadascun dels integrants d’este projecte d’Units teatre.

El centre juvenil Amics baixa enguany el seu teló, però sempre perdurarà en la memòria i el cor de tots, estos dos musicals i sobretot les persones que els van formar

 

Centro Juvenil Amics

Uso de cookies

Para garantizarle una navegación por nuestra web segura y de calidad, le informamos que utilizamos Cookies. Si está de acuerdo clique ACEPTAR. Puede bloquear o eliminar las cookies instaladas en su equipo mediante la configuración de las opciones del navegador. Para más información consulte nuestra Política de Cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies